Funkevej 8, 6230 Rødekro

Velholdt villa i centrum af Rødekro

Nu udbydes denne skønne villa, der fremstår i flot stand og inkluderer hyggelige fællesrum og gode værelser med plads til familien. Tilmed er der den skønneste, ugenerede have, og boligen har en central beliggenhed tæt på indkøb, off. transport og motorvej.

Villaens beliggenhed er i top - her kommer du til at udfolde tilværelsen i trygge rammer i et roligt villakvarter, alt imens du sikres en central placering i Rødekro uden trafik. Der er bl.a. kun 300 meter til forskellige supermarkeder, butikker og spisesteder. Desuden er der kun 500 meter til Rødekro Station, mens der er busforbindelser få meter fra døren, så det er nemt at fragte sig rundt - bl.a. til Aabenraa eller skolen, der ligger to kilometer væk.

Den hvidpudsede villa fra 1930 fremstår pænt og er løbende blevet vedligeholdt - der er bl.a. vedligeholdelsesfrie aluminiumsvinduer i hele boligen. Samtidig bydes du på en dejlig, ugeneret have med grøn beplantning, bede og drivhus. Dertil er der terrassen med plads til havemøbler ideel - og så omkranses haven af hæk, så du sikres en fredelig atmosfære. Desuden er der skur, carport og solceller på taget.

Med villaens gennemtænkte planløsning præsenteres du for et hjem med masser af plads til familien, hyggelige fællesrum og forskellige aktiviteter. Boligens 166 kvadratmeter fordeler sig over 2 etager og derudover er der en super anvendelig kælder på 101 kvm. I stueplan er der en stor stue, kontor, viktualierum, gæstetoilet og entré. Dertil kommer det indbydende køkken-alrum, hvor køkkenet er pænt og praktisk, men af ældre dato, og der er derfor gode muligheder for at præge det, som du ønsker. Imens fungerer førstesalen som soveafdeling med tre gode værelser, et badeværelse med badekar, pulterrum og repos. Hjemmet har en stor kælder med værksted, aktivitetsrum, vinkælder, vaskerum og tre disponible rum - således ideelt til kreative syslerier og hyggelige fællesrum.

Velkommen på Funkevej 8!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.