Salgsvurdering

Salget af din bolig, grund eller erhvervsejendom, behøver ikke være kompliceret. Går du med salgstanker, kan du allerede nu kontakte os på 7361 1100 eller udfylde skemaet for at få en salgsvurdering. Vurderingen er ganske gratis og uforpligtende, så du har intet at miste, men kun viden at vinde!

Når du bestiller en vurdering hos os, begynder vi på vores grundige forarbejde. Det sikrer at vi giver det bedste bud på en salgspris af netop din ejendom, og samtidig danner rammerne for det optimale salg. Tager du beslutningen om at sætte din ejendom til salg hos os, bliver du kvitteret med service fra din erfarne, lokale og uafhængige ejendomsmægler. Vi sætter en stor ære i at dine interesser bliver tilgodeset og ser først salget af din ejendom som en succes, når du er tilfreds!
Vi står klar til at hjælpe dig!

Sælger Buen 306, Stubbæk, 6200 Aabenraa

"SUPER professionelt arbejde Mikkel, som har resulteret i et hurtigt salg.
Mange tak for indsatsen.
Anna & Jens Jørgen Nielsen"

Sælger Genner Bygade 80, 6230 Rødekro


"Jeg anbefaler Ejenholm efter et godt og effektivt samarbejde. Efter blot 14 dage fik de solgt mit hus. Under hele processen følte jeg mig hørt og tryg ved Claus og Mikkel. Begge oplevede jeg som empatiske og professionelle personer, som samtidigt var nede på jorden. Butikken var hyggelig og imødekommende at træde ind i. Jeg har været godt tilfreds under hele forløbet."

Sælger Funkevej 10, 6230 Rødekro


" Jeg har benyttet mig af Evald Møller - Bolig og Erhverv ifbm salg af mit hus i Rødekro. Jeg er dybt imponeret over den effektive, professionelle hjælp. Alt blev fulgt til dørs. Ligeledes den utroligt gode form for kommunikation bør nævnes, der blev meldt tilbage ved hver fremvisning, hvor man fik at vide, hvilken slags mennesker der var at se på huset, samt om de var kolde, varme eller midt i mellem. Et utroligt dejligt sted at være, med en løssluppen tone, hvor alting ikke er så stift. Man føler sig i virkelig trygge hænder.
Kan kun anbefales, 5 stjerner :-) "

Bestil salgsvurdering

Bestil en gratis salgsvurdering, det er ganske uforpligtende og du bliver klogere på værdien af din ejendom!

juli 2024

MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Sælger - Varnæs Lærkevej 9, 6200 Aabenraa

"Hej Claus
På familiens vegne vil jeg gerne takke dig for din store flotte indsats og salgsarbejde.Det er virkelig en fornøjelse. Vi er særdeles glade for at have valgt dig som mægler"