Vestergade 7, 6520 Toftlund

Bolig & erhverv

Stor byejendom med butik og lager i stueplan samt flot lejlighed på 1. sal.
Ejendommen er en pæn pudset ejendom med et rigtig godt tag.

Lejligheden:
På 1. sal er der en dejlig lys lejlighed til den store familie.
Lejligheden er indrettet med 2 sammenhængende stuer der vender ud mod Vestergade og et køkken midt i huset. Det centrale er det store køkken hvorfra der er adgang til en stor altan, her kan solen nydes mange dage, eftermiddage og aftner. Perfekt til grill middage eller til sommerfesten. Køkkenet er lyst og pænt med god spiseplads. Fra køkkenet er der adgang til bryggers og til et mindre værelse, der vil være helt perfekt som kontor.

Man kommer op til lejligheden via trappeopgang op til en stor entre, her er der også er adgang til super fint badeværelse, 3 gode børneværelser og de 2 stuer og et stort soveværelset. Ved soveværelset er der et ældre badeværelse som trænger til renovering. Stuerne ud mod Vestergade har store vinduer og mange fine detaljer - de er næsten herskabelige.

Erhvervsdelen:
Ud mod Vestergade er der en stor butik, som i dag er opdelt af lette vægge. Bagerst i bygningen er der mange kvm. til lager og værksted. Erhvervsdelen er let at opdele og kan anvendes til mange ting.

Uden om ejendommen:
Det er muligt at køre rundt om ejendommen. Bagerst er der en stor P-plads som også kunne anvendes til udvendig lager /opbevaring. På den vestlige side af ejendommen er der under terrassen en fin carport.

Alt i alt - en fin ejendom - en stor ejendom med masser af muligheder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.