Flensborgvej 12, 6340 Kruså

Parcelhus + frisør + udvikling

Beliggende på Flensborgvej, tæt på den danske-tyske grænse udbydes der nu denne blandet bolig- og erhvervsejendom til salg som en investeringsejendom.
Ejendommens beliggenhed gør den meget eksponeret mod den daglige strøm af biler der kører til og fra Tyskland. Dette er en fordel for den erhvervsdrivende i ejendommen.

Ejendommen
Består af et parcelhus på 107 kvm. med tilhørende have og indkørsel. Parcelhusets have er afgrænset med stakit og har således intet med erhvervsdelen af gøre.
Erhvervsbygningen er opført med og består af frisør salon med tilhørende personale faciliteter af kontor, køkken og toilet.

Parcelhus
Er indrettet med 4 antal værelser og inden for de seneste år blevet renoveret og moderniseret og fremstår således tidssvarende og i god stand. Huset er udlejet til gode og rolige lejere

Frisør
Bygningen til frisør er indrettet med flere klippestationer, primært opvarmet med varmepumpe,

Udvikling
Der er bygning overfor frisøren som anvendes til lager/opbevaring - den er dog i ringe stand og ikke registreret i BBR. Nuværende lejere af parcelhuset er dog interesseret i, at indgå i et erhvervslejemål hvis udlejer er samarbejdsvillig.
Der kunne evt. opføres en pølsevogn, som der tidligere var ved nabo ejendommen - denne har nydt rigtig godt af den jævne trafik der passerer og hovedsageligt tyskerne.

Grund
Grunden er på 1.165 kvm. og meget nem at passe. En del af grunden udgør have til parcelhuset som lejer selv passer. Den resterende del er udlagt i fliser og asfalt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.