Varnæsvigvej 13, Varnæs, 6200 Aabenraa

Indflytningsklar villa i Varnæs

Nu udbydes dette fine parcelhus på Varnæsvigvej 13 i Varnæs! Her kommer man til at bo i et godt lokalsamfund med mange ildsjæle i området. Ikke nok med det, er man i gåafstand til boldbanerne, skole og pizzeria. Her kommer hverdagen til at glide let både for børn og voksne. Man kan ikke sige Varnæs uden at sige Bovrup. De byer går hånd i hånd og i Bovrup kan man handle i det lokale supermarked. I Varnæs finder man blandt andet en god folkeskole fra 0-6 klasse samt SFO. Børnene kan trygt cykle frem og tilbage mellem byerne på 5-10 minutter på den oplyste cykelsti. Derudover er der hverken langt til Aabenraa eller Sønderborg i bil, med en central placering mellem de store byer.

Varnæsvigvej 13 er en indflytningsklar gulstensvilla med solidt eternittag samt vinduer af PVC. Ejendommen er løbende blevet renoveret og vedligeholdt, og fremstår derfor i fin stand. Boligen byder på 129 veludnyttede kvadratmeter, med en planløsning som passer til den mindre børnefamilie eller førstegangskøberne. Her får man 3 gode værelser, en stor rummelig vinkelstue, hvor der både er plads til tv-område samt spisebord. Derudover et fint velfungerende køkken med plads til mindre spisebord, renoveret badeværelse med bruseniche og sidst men ikke mindst stort bryggers og disponibelt rum som fungerer som vaskerum.

Er du ikke det store have menneske, så er du her kommet det rette sted hen. På adressen, får man nemlig en fin mindre have udlagt i græs som kræver minimalt arbejde. Haven byder ligeledes på 2 fine terrasser som vender mod syd, så man har mulighed for at nyde solen det meste af dagen! Bilen er der også tænkt på, da der er opført en fin garage hvor den kan holde i tørvejr.

Kunne dette være dit nye hjem? Så bestil din fremvisning på tlf. 7361 1100!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.