Sønderhavvej 32B, Sønderhav, 6340 Kruså

Villa med havudsigt og hele 270 etagekvadratmeter

Om du sidder i stuen eller i det dejlige vejr på terrassen er ligegyldigt, uanset får du her den skønneste udsigt! Fra lænestolen kan man nemlig nyde udsigten udover over Flensborg fjord og ligeledes til Lille og Store Okseø. Lyder dette som noget for dig? Så skal du fortsætte med at læse. Nu udbydes Sønderhavvej 32B i Kollund til salg! Boligen fra 1988 fremtræder i røde sten, flot mørkt glaseret tegltag fra 2014 samt vinduer af træ. Træder vi ind i boligen finder vi et fint køkken som i åben forlængelse munder ud i en rummelig spisestue. I stueplan finder vi ligeledes et badeværelse med badekar, bryggers og et fint soveværelse. Sidst men ikke mindst, en stor vinkelstue, som er husets hjerte. Her kommer du som køber til at tilbringe mange gode stunder, da den skønne udsigt fanger. Fra stuen er der ligeledes direkte adgang til den sydvendte terrasse.

Går vi ned i den tørre kælder er der her 2 gode disponible rum som kan anvendes efter ønske og behov. Ligeledes har sælger indrettet gildesal, som bla. også kan anvendes til multirum eller lignende. Derudover rummer kælderen også fyrrum, vaskerum og et badeværelse med bruseniche. Ejendommens udearealer er yderst pæne og velholdte af den nuværende ejer. Her finder man bla. en fin græsplæne og terrasse mod syd. I haven er der også en pavillon, hvor sæsonen kan forlænges. På den nordlige side af boligen er der belagt med fliser og indkørsel i grus. Bilen holder man i tørvejr i carporten som også indeholder redskabsskur endvidere er der anlagt fin parkeringsplads til gæsterne. Derudover er der jo ikke langt til Sønderhavskovene, som ligger bag ejendommen. Generelt ligger ejendommen super med kort afstand badestrand og den dansk-tyske grænse.

En ejendom hvor man får mange etagekvadratmeter at gøre godt med og ligeledes en udsigt ud over det sædvanlige. Book din fremvisning før det er for sent - vi ses på Sønderhavvej 32B!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.