Tøndervej 225, 6200 Aabenraa

Flot bolig med værksted og kontor - perfekt til hobby

Med fin beliggenhed i den vestlige del af Aabenraa, har vi fået denne gode ejendom på Tøndervej 225 til salg. Denne del af byen kan inden for kort afstand, tilbyde det der får dagligdagen til at glide let for de fleste familier. Her er man i gåafstand til både skole, institutioner, idrætsanlæg, indkøb og meget mere. Løbeturene og de gode spadserture kan gøres i Hjelm skov, som du har adgang til på under 1 minut på gåben.

Tøndervej 225 er en flot og præsentabel ejendom fra 1935 som løbende er blevet vedligeholdt. Boligen byder på 130 kvadratmeter fordelt på 2 plan. Stueetagen er indrettet med et moderne køkken-alrum med ø fra Svane-køkkener . I køkken-alrummet er der et stort spisestue område, hvor der er fint med plads, når man får gæster på besøg. I åbent forlængelse har du en fin tv-stue, med en flot karnap ud mod vejen. Mod syd er der et minde børneværelse og en hyggelig udestue, hvor solen står det meste af dagen. På 1. sal er der soveværelse, 2 gode børneværelser og et badeværelse med bruseniche. Huset byder også på en rigtig fin og anvendelig kælder på 76 kvadratmeter, som er indrettet med bryggers med plads til vaskemaskine, 3 gode rum og et badeværelse med brus. Værd at nævne er at i hele ejendommen er der IHC, som er den intelligente elinstallation som kan tilpasses enhvers behov.
Har du en pladskrævende hobby, har ejendommen også faciliteter til dette. Her er der i forlængelse af boligen et fint kontor samt værksted. Bag boligen er der ligeledes en bygning med garage og 2 værkstedslokaler, som kan anvendes til depot eller hvad hjertet begærer.
Den sydvendte have er primært udlagt i græs, er fint lukket af og er samtidig nem at holde. Her er også fin flisebelagt terrasse med plads til grill og havemøbler, hvor solen står på det meste af dagen.
En spændende ejendom med mange anvendelsesmuligheder!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.