Nørreskovparken 12, 6200 Aabenraa

Velindrettet andelsbolig med egen have og parkeringsplads

Beliggende på Nørreskovparken, tilbydes denne yderst velindrettede andelsbolig med tilhørende have og parkeringsplads. Boligen er opført 1985 i gule sten, hvide træ-/alu vinduer med energiruder og med godt tegltag. Foreningen består af i alt 8 huse. Foreningen har en beskeden gæld - derfor den meget billige husleje på kun 1.955 kr. Ydelsen dækker udgiften til renovation, ejendomsskat, fællesforsikring, administration mm. Indvendig vedligehold påhviler ejer. Udgift til forbrug er ikke medregnet i boligydelsen.

Andelsboligen indeholder: Bryggers med skabsplads, plads til vaskemaskine og praktisk hems til opbevaring. Fra bryggerset er der udgang ud til en dejlig lille have og hvorfra der er adgang til en flisebelagt vestvendt terrasse, hvor man kan sidde og kigge ud på den lukkede have og nyde eftermiddags-/ og aftensolen. Fra bryggers er der ligeledes adgang til velindrettet køkkenalrum med spiseplads. I stueetagen er der endvidere 2 gode værelser og lyst klinkebelagt badeværelse med bruseniche.
1. salen indeholder stor stue med gode ovenlysvinduer samt godt soveværelse med skabsvæg samt mindre walk-in-closet.

På boligens sydøst side er der anlagt en terrasse, hvor morgensolen kan nydes. Her kan en dejlig andelsbolig med en god beliggenhed med stisystem til skole og indkøb erhverves - Ring og book en fremvisning allerede i dag!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.