Nørreskovparken 71, 6200 Aabenraa

Fin indflytningsklar villa til den mindre familie

I roligt kvarter på Nørreskovparken 71 har vi fået denne gode ejendom til salg. Villaen er en 1-plans villa fra 1984, som fremtræder i rigtig fin stand. Fra ejendommen er der hverken langt til indkøb i Rema 1000, fritidsaktiviteter og Høje Kolstrup skole via de gode stisystemer. Samtidig er du i Aabenraas centrum på under 5 minutter i bil, og her er også gode busforbindelser til både Rødekro og Aabenraa.

Boligen byder på 114 velindrettede kvadratmeter, som har en planløsning der er ideel til førstegangskøberne, den mindre familie, enlige eller seniorer. Køkkenet er stort og velfungerende med spiseplads til hverdagene - herfra er der også direkte adgang til terrassen. Stuen er stor og lys med plads til både sofaområde samt plads til spisebord når man får gæster på besøg. I stuen er der et godt lysindfald fra det store vinduesparti, herfra er der ligeledes adgang til terrassen. Huset rummer et stort soveværelse med indbyggede skabe, samt to gode børneværelser i fine størrelser. Badeværelset er rummeligt, med bruseniche og gulvvarme. Derudover har huset en fin hovedentré samt et bryggers med håndvask og plads til fryser, vaskemaskine samt tumbler.

Til huset er en fin carport med tilhørende redsskabskur med plads til havegrillen og plæneklipperen. Den sydvendte have, hvor du har solen det meste af dagen, er nem at holde da det er en mindre græsplæne, samt en omkransene hæk som gør at privatlivet kan nydes i ro og mag. Derudover en flisebelagt terrasse, hvor den danske sommer kan nydes med grill og hygge.

Ønsker du at bo i et rolig kvarter ikke langt fra Aabenraa's centrum, så bestil din fremvisning på Nørreskovparken 71. Vi ser frem til at vise ejendommen frem for jer!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.