Slotsgade 32, 6200 Aabenraa

Charmerende byejendom centralt i Aabenraa

På en af byens flotteste og mest historiske gader, har vi fået Slotsgade 32 til salg. Her får du en hel unik beliggenhed i hjertet af Aabenraa, hvor du er i gåafstand til byens gågade som emmer af liv med caféer og flere gode butikker. Samtidig er du hverken langt fra indkøb, skole og meget mere!
Ejendommen fra 1770 er fuld af historie, og på hoveddøren sidder også en helt speciel dørklokke tilbage fra gamle dage. Boligen har dog de senere år gennemgået en modernisering både indvendigt og udvendigt, og fremtræder den dag i dag rigtig pæn og velholdt. Boligen byder på hele 177 kvm i 3 plan. Fra Slotsgade træder du ind i en fint entré, hvor der også er et gæstetoilet. Her er der også et bryggers med plads til vaskemaskine og tumbler. I stueplan er der derudover også 2 gode værelser som er lyst indrettet. 1. salen byder på et lyst køkken med tilhørende spisestue som ligger i forlængelse af dette. Derudover har du også et fint soveværelse, en fin stue og ikke mindst et badeværelse med bruseniche.
På 2. sal finder du husets store tv stue, hvor der er plads til en stor flyder sofa. Her er der også mulighed for at have spisebord til når du har gæster på besøg. I stuen der brændeovn som bidrager til hyggen, og samtidig er der et skønt lysindfald fra husets 2 flotte kviste.
Bag boligen er en lille hyggelig have med overdækket terrasse og en mindre græsplæne, her kan mange gode stunder nydes når det danske vejr tillader det. Derudover er der et fint værksted med brændeovn og vask, hvor du har plads til værktøj og opbevaring.
Ønsker du at bo centralt i Aabenraa i en charmerende ejendom, så book din fremvisning på Slotsgade 32. Vi ser frem til at vise ejendommen frem for jer!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.