Ramsherred 51C, 6200 Aabenraa

Velholdt ejerlejlighed i Aabenraas centrum

I hjertet af Aabenraa ved byens gågade, cafeer og meget mere, finder man denne skønne ejerlejlighed. Her er der kort afstand til alt! På Ramsherred 51C får man en lækker lys og moderne lejlighed med højt til loftet og store vinduer. Boligen befinder sig i en ældre bygning fra 1857 der fremtræder i god stand. Den er løbende er blevet vedligeholdt, samtidig med at den charmerende stil er bibeholdt. Værd at nævne er bla. de lave ejerudgifter og indenfor de seneste år er der kommet ny hoveddør og nye vinduer i hele lejligheden. I ejendommen er der også indlagt fibernet.

Boligen byder på 80 veludnyttede kvadratmeter. I entréen er der plads til sko og overtøj, bevæger man sig videre ind i lejligheden møder man et stort lys køkken-alrum med flotte trægulve. Dette lækre alrum er boligens samlingspunkt og byder ind til mange gode stunder. Lejligheden rummer også et stort soveværelse med indbyggede skabe, og et mindre værelse/kontor. Derudover badeværelse med gulvvarme og avanceret bruseniche samt plads til vaskemaskine. Til sidst er der en fin stue med plads til flydersofaen. Her er mulighed for at holde husdyr, hvis de ikke er til gene for de andre beboere.

Fra lejligheden har du skøn udsigt ud over Aabenraa centrum og ikke mindst over til Jørgensgård skov. Ved ejendommen er der også mulighed for parkering af bil. Man får adgang til en fin kælder med plads til opbevaring.

Yderligere er der mulighed for at søge om tilladelse til at bygge tagterrasse ved Kommunen.

Drømmer du om en hyggelig og indflytningsklar ejerlejlighed med yderst central beliggenhed i Aabenraa? Så er det her du skal stille skarpt!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.