Skibbrogade 10, ST. TV. + KL., 6200 Aabenraa

Ejerlejlighed bestående af 2 lejligheder

Beliggende meget centralt i den gamle del af Aabenraa, er denne gode ejerlejlighed, bestående af 2 særskilte lejligheder - nu til salg. Området byder på mange spændende fristelser, da afstanden til byens gågade er kort. Ligeledes er der kort afstand til stranden, som er et dejligt opholdssted, både om sommeren og vinteren.

Lejlighederne er opført i en charmerende bygning fra år 1900 og indeholder i alt 7 lejligheder. Lejlighederne som sælges ligger i henholdsvis stueetagen samt kælder. Begge lejemål er løbende renoveret.

Lejlighed i stuen er indrettet med entré, badeværelse med vinyl gulv og bruseniche, et fint og funktionelt køkken med spiseplads og mulighed for tilslutning af egen vaskemaskine. Derudover et fint soveværelse samt en lys stue.
Lejligheden har været udlejet til samme lejer i 6 år og overtages ej nymalet - dette giver således køber mulighed for, at sætte sig eget præg på boligen.

Lejlighed i kælderen har en god loftshøjde og er indrettet med rummeligt badeværelse, fint og funktionelt køkken med vinyl gulv, samt 1 stue og 1 værelse med gulvtæpper.
Lejligheden har tidligere været udlejet - og overtages istandsat og nymalet - klar til indflytning eller udlejning.

I ejendommen er et fælles bryggers, hvor vasketøjet kan ordnes i ro og mag. Værd at nævne er at husdyr er tilladt.

Til ejerforeningen, betales vandafgift, el efter bi-måler, renovation, vedligeholdelse samt forsikring. Herudover kommer der en særskilt fjernvarmeopgørelse. En velfungerende ejerforening med lave ejerudgifter.

Lejlighederne egner sig især til enlige, som ferielejlighed eller forældrekøb til den studerende - eller som en investering til udlejning. Lyder denne mulighed som noget for dig, så kontakt os gerne for en fremvisning. Vi ser frem til at vise dig begge lejligheder!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.