Kromai 194, Løjt Kirkeby, 6200 Aabenraa

Flot andelsbolig i en sund forening

I hyggelige Løjt Kirkeby finder vi denne flotte og velholdte andelsbolig. Andelsboligen ligger i et fredfyldt område, for enden af en sidevej. Her er du tæt på naturen, men samtidig er der ikke mere end 10 minutters gang til nærmeste indkøb, byens læge, grillbar, frisør samt busstoppested.

Boligen byder på 63 kvadratmeter som er udnyttet rigtig fornuftigt. Du kommer ind i entreen, hvor du har plads til vaskemaskine og tørretumbler og ikke mindst overtøj samt sko. Forsætter du ind i den hyggelig stue, har du her både plads til sofa område, samt mindre spiseplads. I stuen har du også et integreret køkken, hvor der er godt med skabsplads. Fra stuen har du også direkte udgang til den hyggelige terrasse, hvor privatliv samt mange gode stunder kan nydes. Siden billederne er blevet taget, har sælger udskiftet brændeovnen med en luft til luft varmepumpe som er meget billig i drift.

På 1.sal kommer du op til en mindre repos hvor der er plads til dobbelt skab til tøj og opbevaring. På venstre hånd er der et fint moderne badeværelse, hvor der er badekar som også kan anvendes som bruseniche. På 1. sal er der ligeledes et stort soveværelse, som er indbydende med ovenlysvindue som gør rummet dejlig lyst og lækkert. I soveværelset er der også godt med skabsplads og et integreret skrivebord til dagligdagsbrug. Ikke nok med det, er der også fra soveværelset en dejlig udsigt ud over markerne og landskabet.

Tilhørende boligen er et mindre redskabsskur på 5 kvm, hvor dine haveredskaber kan opbevares. Området omkring andelsboligen er rigtig hyggeligt, her er bla. borde-bænkesæt, hvor man kan nyde en varm kop kaffe med sine naboer. Her er også gode parkeringsforhold, og mulighed for leje af carport, hvis det ønskes.

Så mangler du en andelsbolig i gode omgivelser, som samtidig er i rigtig god stand og billig at bo i? Så er det Kromai 194, du skal købe!

Book en fremvisning nu!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.