Parkvej 47, 6230 Rødekro

Indflytningsklar villa fra 2001

Rødekro er en by hvor din dagligdag kommer til at glide let. Her er flere supermarkeder, bibliotek, skole, institutioner, togstation, svømmehal blot for at nævne en procentdel af hvad byen alt har at byde på. I et af de eftertragtede områder i byen udbydes nu Parkvej 47 til salg.

Her får man en skøn bolig som blev opført i 2001 i kvalitetsmaterialer. Ejendommen har en super planløsning som sørger for at der er plads til hele familien. Her er der både er plads fællesskabet, samt at kunne trække sig tilbage til egen afdeling.
Boligen fra 2001 er en flot muret villa som præsentærer sig yderst pæn og velholdt. Fra man træder ind i bryggerset, oplever man hurtigt at der her ikke er meget spildplads - hver kvadratmeter er udnyttet til sit fulde. Bryggerset er indrettet med siddeplads til at tage sko på, plads til overtøj, vaskemaskine og tumbler samt flere skabe og vask. Videre færden sker via fordelingsgangen, hvor der er adgang til 2 store værelser med indbyggede skabe. I denne afdeling er der ligeledes adgang til et fint badeværelse med bruseniche. Fortsætter man ind i boligen kommer vi til husets fine køkken-alrum, hvor der er plads til hygge og samvær, samtidig med at aftensmaden bliver tilberedt. Fra alrummet er der adgang til endnu et stort soveværelse med luft til luft varmepumpe fra 2019 - oplagt som soveværelse til forældrene. Fra værelset er der nemlig adgang til husets 2. badeværelse med bruseniche. Boligen rummer en meget stor stue, hvor der er rigeligt med plads til både spisebord og stor flydersofa - et skønt opholdsrum! Fra stuen har du adgang til huset sidste og 4. værelse samt entré, som eventuelt kan laves om til walk-in closet. Fra stuen er der også adgang til husets terrasse. Værd at nævne er at der er gulvvarme i hele huset, bortset fra de 4 værelser.

Huset har også en fin integreret garage, hvor der også er et praktisk opbevaringsrum til haveredskaber, værktøj og kummefryser. Mod syd har du en fin lukket have med flisebelagt terrasse, hvor solen bager det meste af dagen. I haven er der også et fint lille redskabsskur, hvor der er plads til plæneklipper og havemøbler. Haven indbyder til grill og hyggelige aftener! En yderst fin bolig som skal ses - bestil din fremvisning i dag!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.