Bag Møllen 15B, 6200 Aabenraa

Indflytningsklar villa i Aabenraa's centrum

Drømmer du om at bo i hjertet af Aabenraa, så skal du stille skarpt på Bag Møllen 15B. Her kommer man til at bo godt tæt på Brundlund slot, Arena Aabenraa, indkøb, folkeskole, uddannelser og grønne arealer blot for at nævne nogle få ting!

Bag Møllen 15B er en pæn og velholdt rødstensejendom fra 1978. Ejendommen har et solidt rødt tegltag og her er kommet nye PVC-vinduer i hele ejendommen i 2017. Boligen byder på 126 kvadratmeter som er udnyttet til sit fulde. Planløsningen byder på 3 gode værelser med indbyggede skabe med skydelåger, hvoraf det ene soveværelse har direkte udgang til østvendt terrasse, så morgensolen kan nydes. Derudover en dejlig stor stue med et godt lysindfald fra de store vinduespartier hvor der ligeledes er direkte adgang til terrassen. I stuen finder man også en fin indbygget kamin, som bidrager med varme og hygge i de lidt koldere måneder. I åbent forlængelse kommer vi til spisestuen, som fører videre ind til det nye moderne Kvik køkken fra 2021 med hvide elementer. Huset rummer også et badeværelse, hvor der både er badekar og en bruseniche. Ikke nok med det er der også et fint gæstetoilet. Sidst men ikke mindst, har huset også en entré, samt et fint bryggers hvor der er håndvask og plads til vaskemaskine + tørretumbler. Værd at nævne er at der kommet nye gulve i størstedelen af huset, og samtidig er elinstallationerne også nye.

Huset byder som skrevet på 2 dejlige terrasser - en mod syd en mød øst. Haven er dejlig lukket og privat, og ligger ugeneret da der ingen naboer som grænser op til. Haven er primært udgjort af en græsplæne, hvor der er plads til leg og boldspil for børnene - samtidig er haven meget nem at holde. Mod vest er her en overdækning, så man kan sidde i tørvejr i hvis det danske vejr byder på regn. Derudover kan man også køre bilen i tørvejr i husets garage, hvor der i forlængelse er et fint hobbyværksted.

En indflytningsklar villa i Aabenraas centrum - så bliver det ikke meget bedre. Bestil din fremvisning i dag!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.