Stolligvej 68, 6200 Aabenraa

Fin bungalow med naturskøn beliggenhed

Drømmer du om at bo i skønne omgivelser med udsigt til skov og natur? Så har vi det rette for dig! Stolligvej 68 er beliggende på det skønne Løjt land og tæt på Løjt Kirkeby og Aabenraa. Her får man en skøn bolig på 60 kvadratmeter og med en fin brugbar kælder på 56 kvm, som giver plads til hobby eller krearum alt efter ønske og behov.

Boligen er en bungalow villa i røde mursten med et solidt betontag og PVC vinduer. I stueetagen er boligen indrettet med entre, hvorfra der er adgang til et ældre køkken med viktualierum. Fra entreen er der endvidere adgang til to stuer i forlængelse af hinanden. Fra stuen mod syd er der en terrasse dør med udgang til fin træ terrasse, hvor man kan nyde udsigten til skov og mark. I stueetagen er der yderligere et fint soveværelse og badeværelse. Kælder er udnyttet med flere disponible rum og alle med en fin loftshøjde. Fra kælderen er der udgang til haven og carporten.

Grunden er på hele 986 kvm som ligger i meget fredfyldte omgivelser med god luft til naboerne. Derudover en indkørsel udlagt i grus og adgang til carport med plads til bilen. Bag huset ligger haven mod syd, hvor solen står på det meste af dagen. Her er man som sagt omgivet af skov og marker, så det landlige idyl kommer virkelig til sin ret her.

Nabobyen Løjt Kirkeby er en skøn landsby med gode faciliteter for borgerne. Her er flere indkøbsmuligheder, institutioner, god folkeskole fra 0-9 klasse og meget mere. Alt dette er i cykelafstand fra ejendommen, derudover kører bussen til Løjt og Aabenraa en gang i timen. Her kommer man virkelig til at bo godt.

Kunne dette være dit nye hjem? Så book en fremvisning, vi er klar!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.