Nørregade 4, Varnæs, 6200 Aabenraa

Villa på 252 etagekvadratmeter med skøn udsigt

I Varnæs på Nørregade 4 befinder denne skønne ejendom sig. Ejendommens beliggenhed er i idylliske omgivelser med udsigt udover marker og i ikke nok med det kan man i horisonten ane Aabenraa fjord - her er der ro på. Varnæs er en hyggelig landsby med et super lokalsamfund som har mange ildsjæle. Udover den skønne natur og strand, byder byen blandt andet også på folkeskole fra 0.-6 klasse, SFO og pizzaria. Samtidig kan indkøb klares hos den lokale købmand i nabobyen Bovrup, hvor der også er en oplyst cykelsti som forbinder byerne. Derudover er der hverken langt til Aabenraa eller Sønderborg som har utrolig mange ting at byde på.

Boligen er en flot hvidsandskalkstens ejendom fra 1970 som løbende er blevet renoveret og vedligeholdt. Boligen fremtræder med tagpap som blev skiftet i 2010 og vinduer af træ. Stueetagen er indrettet med en dejlig stor vinkelstue, hvor der er rigeligt med plads til både opholdsområde hvor man kan slappe af foran fjernsynet, samt til spiseområde når der er gæster. I stuen er der store vinduespartier som giver et godt lysindfald, derudover er der også en fin pejs som indbyder til hyggelige stunder. I denne afdeling finder vi også husets fine køkken med hvide fronter. I køkkenet har man den skønneste udsigt fra spisebordet ud over marker. I køkkenet er der ligeledes mulighed for køber at åbne op ind til stuen, så man får køkken-alrum. Derudover rummer stueetagen også 4 regulære værelser som alle er lyse og indbydende, et fint lyst badeværelse med bruseniche og gulvvarme, entré med plads til overtøj og en fordelingsgang. Går vi ned af trappen kommer vi til husets renoverede kælder. I kælderen finder vi et stort værelse på 18 kvm som er godkendt til beboelse, et fint badeværelse med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Derudover et pænt disponibelt rum, fyrrum med pillefyr fra 2015 og sidst men ikke mindst en dobbeltgarage med elport, plads til 2 biler og rigeligt med opbevaringsmuligheder. Værd at nævne er at der gulvvarme i hele kælderen.
Mod sydvest er der en skøn flisebelagt terrasse som indbyder til gode sommerstunder, hvor solen står på det meste af dagen. Derudover er der en let passelig have som primært udlagt i græs, hvor der er godt med plads til leg og boldspil for børnene.
En skøn bolig i et godt lokalsamfund som er lige til at flytte ind i. Bestil din fremvisning, vi glæder os til vise dit kommende hjem frem!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.