Blansvej 45, Bovrup, 6200 Aabenraa

Flot ejendom i skønne omgivelser

Nu udbydes denne flotte ejendom på Blansvej 45. Ejendommen fra 1850 har en yderst charmerende stil med en gennemgående rød tråd. Boligen byder på 193 kvadratmeter i grundplan, samt 80 kvm udnyttet 1. sal som pt. er registreret som erhverv. I dag fremtræder ejendommen rigtig pænt og velholdt, med bla. nyt tegltag fra 2005 samt trævinduer fra 2007. Boligen ligger lidt ude for Bovrup i landligt idyl med udsigt ud over marker samt kort afstand til vandet - her kommer man til at bo godt.

Træder vi ind i boligen byder stueetagen på et skønt køkken i klassisk stil fra 2007, som stadig fremtræder rigtig pænt den dag i dag. Stueetagen byder yderligere på hele 4 stuer i forskellige størrelser, som kan anvendes alt efter behov. Her er der både plads til de større selskaber samt mindre når det skal være mere intimt. Derudover finder vi 2 værelser, hvoraf det ene skal istandsættes. I husets ene badeværelse er der en stor bruseniche og i det andet badeværelse har man karbad. 1. sal er indrettet med stort multirum og 2 store værelser med loft til kip. Fra køkkenet er der udgang til stort bryggers hvor der er plads til overtøjet eller barnevognen. Herfra er der udgang til rummet, hvor husets pillefyr er placeret.

Mangler du plads til din hobby giver ladebygningerne rig mulighed for dette. Der er god plads til hestehold eller veteranbilerne. Den ene ladebygning har en fin frihøjde og stor port, så traktorer eller campingvogn frit kan køre ind. Hele grundstykket er udlagt til græs, som gør det nemt at holde eller lave plads til hestene. Med direkte udgang fra stuen er der en fin sydvendt terrasse, hvor solen står på det meste af dagen.

Ejendommen ligger tæt på Bovrup som er en lille hyggelig landsby beliggende mellem Aabenraa og Sønderborg. I Bovrup har du købmand, børnehave og dagpleje så her kommer det til at glide let for børnefamilien. Førhen var Bovrup og Varnæs meget opdelte landsbyer, det gør sig ikke gældende den dag i dag, og de deler stortset alt. Det kommer også til udtryk af gode cykelstier, som fører til Varnæs skole på 5 minutter, hvor der er folkeskole fra 0-6 klasse. Varnæs/Bovrup har også et rigtig godt foreningsliv og gode idrætsfaciliteter, som gør området attraktivt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.