Kallemosen 3, 1. tv., 6200 Aabenraa

Stor ejerlejlighed med skøn udsigt ud over Aabenraa Fjord

Drømmer du om at sidde på din altan og drikke morgenkaffen med den skønneste havudsigt? Så har vi måske det helt rette for dig! Nu udbydes Kallemosen 3, 1.tv nemlig til salg. Her får man en skøn ejerlejlighed på hele 116 kvm, hvor den friske luft kan nydes på de 2 altaner. På altanen mod øst kan solopgangen og udsigten ud over Aabenraa fjord nydes. Længere hen på dagen, nydes eftermiddag og aftensolen på den store vestvendte terrasse, som indbyder til hygge med venner og familie.

Træder vi ind i lejligheden byder den på en stor entré som også fungerer som boligens fordelingsgang. Boligens hjerte er den store og rummelige stue som har adgang til begge altaner. Her får man et skøn opholdsrum med et super naturligt lysindfald. Der er ligeledes rigeligt med plads til at indrette tv-stue samt større spisebord, til når gæster er på besøg. Derudover er der et stor soveværelse mod vest med indbyggede skabe, samt et børneværelse mod øst. HTH køkkenet er pænt og velholdt med plads til spisebord og opvaskemaskine. Fra køkkenet er der ligeledes adgang til altan. Badeværelset er med gulvvarme og rummer en bruseniche. Her er der også plads til vaskemaskine og tørretumbler, så vasketøjet kan ordnes.

Til boligen hører også et stort depotrum med rigeligt plads til opbevaring i kælderen. Et aflåst depot på 15 kvm. Endvidere er der tilknyttet en carport, så bilen er der også tænkt på.

Derudover er der i denne blok også elevator-lift, så alle nemt kan komme op og ned. Her kommer dagligdagen til at glide let.

Fra ejendommen er du i gåafstand til Sønderstrand og på cykel er du inden for ganske få minutter ved skov, indkøb samt mange af byens muligheder. Lyder det som noget for dig, så book din fremvisning!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.