Lindbjerg 22, 6200 Aabenraa

Villa på 260 etagekvadratmeter og god beliggenhed i Aabenraa

Denne stilfulde villa har flere forcer, og med nøgleord som lyse omgivelser, en sydvendt terrasse og to badeværelser får I gode rammer i Aabenraa. Her venter en spændende planløsning i forskudte niveauer med fire værelser, et køkken-alrum og en stue, som sikrer jer både privatliv og kvalitetstid med hinanden. Læg dertil en rolig beliggenhed på en stille vej nær hverdagens gøremål og grønne områder, og resultatet bliver en skøn base for familielivet.

Trumfkortet er det store køkken-alrum, som samler jer om madlavning og samvær. Tilmed har køkken-alrummet udgang til terrassen, og på solskinsdage kan I åbne døren, så der skabes en flydende overgang mellem inde og ude. Den rummelige stue fremtræder let og indbydende med store vinduer, som sikrer et skønt lysindfald. Videre er der et værelse og et badeværelse.

Fra gangen føres I op til en forskudt afdeling med tre værelser, hvoraf det største har eget badeværelse og udgang til terrassen. Så med i alt fire værelser kan I udover et soveværelse indrette jer med enten børneværelser, kontor eller hobbyrum.

Fra den førnævnte gang kan I gå ned til et mellemniveau med et repos, depotrum og disponibelt rum med mange anvendelsesmuligheder. Endelig rummer det nederste niveau et vaskerum, værksted og garderoberum.

Udenfor kan I se frem til en dejlig have, som bliver det foretrukne samlingspunkt i sommerhalvåret. Her er en stor terrasse i ipétræ, der indbyder til frokost under åben himmel. Som bonus er der en dobbelt carport med yderligere adgang til en garage med plads til opmagasinering eller en mindre bil.

I finder bus, indkøb, skole, daginstitution inden for 1,3 kilometer. På cykel er der ikke langt til centrum med lækre spisesteder og spændende butikker, mens skoven sætter tempoet ned med afslapning og gåture i naturskønne omgivelser. Endelig får I nem adgang til motorvejen.

Ejendommen har netop fået ny facademaling,så den står knivskarpt til den kommende køber.

Kom og oplev boligen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.