Løjt Feriecenter 1 102, 6200 Aabenraa

Sommerhus ved skønne Løjt Feriecenter

Går du og drømmer om ferier i eget lille sommerhus, hvor man er tæt på skov og strand? Så har vi det helt rette match til jer på Løjt Feriecenter 1 102. Sommerhuset ligger i skønne omgivelser hvor man er tæt på naturen, golfbanen, offentligt svømmebassin og derudover er der utrolig mange aktiviteter at tilbyde ved og omkring feriecenteret. Her kommer ferien til at være skøn for alle aldersgrupper!

Sommerhuset fremstår i fin stand og byder på rigtig sommerhusstemning. Feriehuset er indrettet med et fint og velfungerende køkken, hvor der plads til spisebord. I åben forlængelse finder man husets fine stue, som indbyder til hygge foran brændeovnen. Derudover 2 gode værelser, hvor der i dag er en enkeltmandsseng samt køjeseng i det ene værelse og dobbeltseng i det andet - plads til 5 sovende gæster. Sidst men ikke mindst er der badeværelse med bruseniche samt en entré med plads til overtøj og sko.

Går vi udenfor sommerhuset er der en flisebelagt terrasse mod syd, som indbyder til hyggelige stunder med venner og familie - her står solen på det meste af sommeren. På den nordlige side af sommerhuset er en mindre træterrasse, hvor der er plads til cafebord så man kan sidde og nyde kaffen med kig ud over Genner Bugt. Fra sommerhuset er man som skrevet ganske få minutters gang fra vandet, så der er rig mulighed for at få et dyp i havet. Værd at nævne er at udendørsarealerne samt udvendig træværk bliver holdt af foreningen, så man kan holde sin ferie i ro og mag.

Lyder det som noget for jer? Bestil en fremvisning eller ring og hør nærmere.

Sommerhuset bliver i dag udlejet privat af sælger.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.