Lykkevej 1, Løjt Kirkeby, 6200 Aabenraa

Ældre ejendom beliggende centralt i Løjt Kirkeby

Drømmer du om at bo i Løjt Kirkeby, så har vi måske det rette for dig! Lykkevej 1 er beliggende centralt i den attraktive landsby. Her får man en renoveringsklar bolig på 114 kvadratmeter og en fin grund på 887 kvm.

Boligen er en ældre muret ejendom med pudset og malet facade, med tegltag og træ- vinduer. I stueetagen er boligen indrettet med entré, hvorfra der er adgang til et ældre spisekøkken med tilhørende viktualierum. Fra entreen og køkkenet er der endvidere adgang til to stuer i forlængelse af hinanden. I stueetagen er der yderligere et mindre værelse, vaskerum, badeværelse og sidst men ikke mindst et disponibelt rum til opbevaring mv. Går vi op på 1. salen er der et stort soveværelse samt et værelse. Ejendommen er generelt slidt og trænger til renovering fra A-Z. Alternativt riv ned og byg nyt drømmehus.

Ejendommen byder endvidere på indkørsel i grus med carport og skur, samt have primært udlagt i græs. Den vestvendte have byder ind til boldspil for børnene, samt grill og hygge med vennerne i eftermiddag -og aftensolen.

Løjt Kirkeby er en skøn landsby med gode faciliteter for borgerne og en by fyldt med gode ildsjæle . Her er flere indkøbsmuligheder, institutioner, god folkeskole fra 0-9 klasse og meget mere. Alt dette er i gåafstand fra ejendommen, derudover kører bussen til Aabenraa en gang i timen, ellers så tager cykelturen kun 15-20 minutter. Her kommer man virkelig til at bo godt, med en dagligdag der kommer til at glide let.

Har du skruet hænderne godt på og kan se mulighederne? Så book en fremvisning, vi er klar!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.