Gammel Tinglevvej 7, Stubbæk, 6200 Aabenraa

Spændende ejendom i naturrige omgivelser

Har du hænderne skruet ordentligt på eller kender nogen der har? Så fortsæt med at læse! For nu udbydes denne spændende ejendom på Gammel Tinglevvej 7 i Stubbæk. Ejendommen ligger ganske godt, standen kan dog ikke helt følge med beliggenheden. MEN det er her du kommer ind i billedet. Hvis ejendommen får en overhaling, så kommer man virkelig til bo godt her med udsigt udover marker. Hvis det ikke fanger, er der også mulighed for rive ned, bygge nyt eller udstykke dele af grunden så der er flere parceller. Grunden er nemlig på hele 6892 kvadratmeter. Mulighederne er mange!

Boligen i 1 plan byder på 225 kvm og er indrettet med 2 store stuer, en mindre stue, udestue, spisekøkken, 2 badeværelser med bruseniche og et enkelt badekar. Sidst men ikke mindst bryggers, entré og 3 soveværelser. I forlængelse ligger der et ældre, men stort snedkerværksted. Der er rigeligt med plads til opbevaring samt at udfolde sig kreativt på de 300 kvadratmeter. Derudover er der en udstilling/lager bygning, med bla. nyere troldtektslofte på 273 kvadratmeter. Til ejendommen er der stor indkørsel i grus, hvor der er en stor carport, hvor båd, trailer og meget mere kan stå i tørvejr.

Stubbæk er en by som har utrolig meget at byde på. Stubbæk er i god udvikling med en rigtig god folkeskole fra 0-9 klasse samt et veldrevet idrætsanlæg, hvor mange fritidsakvititeter kan udøves. Samtidig er der inde for de senere år etableret en rigtig fin naturpark og discgolf bane, alt dette kan nåes inden for ganske få minutters gang eller på cykel. Samtidig er der utrolig kort afstand til Aabenraa, hvor du finder uddannelser, indkøb, gågade og utrolig meget mere!

Kom og se på mulighederne på Gammel Tinglevvej 7!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.