Sønder Hostrup Østergade 25, 6200 Aabenraa

Stor villa med plads til flere generationer under samme tag

Sønder Hostrup Østergade 25 - en ejendom som byder på utrolig meget plads! Her er der mulighed for at bo flere generationer under samme tag, eller blot til den pladskrævende familie. Sønder Hostrup er en hyggelig landsby med god beliggenhed i det sønderjyske. Her er der kort afstand til Aabenraa, Sønderborg og den dansk-tyske grænse. Byen er bla. kendt for Christies - Sdr. Hostrup kro, hvor man kan nyde et godt glas, middag eller holde fester. Derudover byder byen på dejlige naturrige omgivelser.
Ejendommen fremtræder pænt med pudset og malet facade, med tag fra 2014 delvist tegltag samt Lindap stålpladetag. Derudover har ejendommen fået PVC-vinduer, skiftet fra 2013 og løbende frem, næsten hele vejen rundt. Her skal man ikke tænke på de tunge poster de næste mange år! Boligen er i stueetagen indrettet med stort rummelig bryggers, et stor disponibelt rum, hvor der er plads til at være kreativ eller til opbevaring samt kummefryser. I forlængelse af dette, er der et fint værelse med gulvtæppe med eget toilet. I denne afdeling er der også badeværelse med bruseniche. Går vi videre ind i boligen rummer huset også et stort lyst køkken med plads til mindre spisebord. Når der er gæster på besøg er der en fin spisestue, som man kan trække ind i. Derudover 2 stuer, hvoraf den ene har en flot pejs som indbyder til hygge. Sidst men ikke mindst, er der endnu et gæstetoilet og en udestue som er med til at forlænge sæsonen i begge ender.

Går vi op på 1. salen er der et fint repos, 2 gode værelser,hvoraf den ene har en hems med masser af plads til opbevaring. Sidst er der et soveværelse med eget badeværelse med karbad, og adgang til svalegang hvor man kan sidde og nyde eftermiddag og aften solen. Ejendommen har fået installeret 2 luft-til-luft varmepumper og inden for overskuelig fremtid bliver der også installeret fjernvarme i ejendommen.

Ejendommen har både carport og garage, så der er plads til at begge biler kan komme i tørvejr. Haven er på den nordlige side af ejendommen og er primært udgjort af græs. Derudover er der 2 flisebelagte terrasser, som indbyder til grill og hygge med venner og familie.
Ønsker du mange kvadratmeter til en overkommelig pris? Så book din fremvisning her!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.