Møllegade 12, Hellevad, 6230 Rødekro

Indflytningklar villa i Hellevad

Går du og drømmer om et hus som er lige til at flytte ind i? Så skal du fortsætte med at læse mere om Møllegade 12 i Hellevad lige her. Vi befinder os her i et rolig kvarter i Hellevad, hvor man er i gåafstand til skole og hallen, som gør livet for børnefamilien let. Hellevad er en hyggelig by med et godt lokalsamfund og 500 indbyggere. Byen har et godt foreningsliv og idrætsanlæg hvor flere forskellige idrætsgrene kan udøves. Hellevad har også en tankstation med kiosk og på Hotel Kløver Es kan et godt måltid nydes. Byen ligger centralt med kort afstand til både Rødekro, Aabenraa, Løgumkloster og Toftlund.

Boligen er en hvidpudset ejendom, vinduerne er af PVC og taget af eternit - som inden for de senere år er blevet renset og malet. Boligen byder på 112 særdeles veludnyttede kvadratmeter. Træder vi ind i boligen er der et fint bryggers, hvor der er fint med plads til sko og overtøj. Her der også et depot, hvor der er adgang til husets kælder. I vores videre færden ind i hjemmet, kommer vi til det pæne og velholdte køkken med spiseplads. Køkkenet har et pænt klassisk look med koksgrå fronter, og værd at nævne er at alle hårde hvidevarer er fra 2020. Videre fra køkkenet kommer vi til den store stue. I stuen er der nemlig rigeligt med plads til stort spisebord og tv-område, og her finder man også pillebrændeovn som bidrager til hyggen. I både køkken og stue er der blevet lagt nyt gulv i sommeren 2022. Badeværelset er splinternyt med nyt epoxy-gulv, ny muret brusekabine og nye badeværelsesmøbler - det står knivskarpt! I åben forlængelse af stuen, finder man husets store soveværelse. Derudover rummer boligen 2 børneværelser, samt et vaskerum som også kan omdannes til gæstetoilet.

Træder vi udenfor finder vi en flisebelagt indkørsel anlagt i 2020, som munder ud i en fin og nymalet carport. I forlængelse af carporten er der yderligere plads til opbevaring og her finder man også et fint hobbyværksted. Går vi om på den anden side af huset, er der en skøn sydvendt have. Terrassen er ligeledes anlagt i 2020 og indbyder til gode stunder med grill og hygge om sommeren.

Denne bolig er oplagt til den mindre familie, førstegangskøberne eller seniorer. Book din fremvisning før det er for sent!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.