Varnæsvej 677B, Varnæs, 6200 Aabenraa

Stor helårsgrund i Varnæs

Går du med en drøm om at bygge dit helt eget hus, hvor du får det lige som DU ønsker? Så har vi måske det helt rette for jer på Varnæsvej 677B. På adressen her finder man en stor helårsgrund på hele 4.114 kvadrameter, så her er der rig mulighed for at få bygget, så der er plads til hele familien. Grunden befinder sig lige på den anden side af byskiltet i Varnæs, her kommer man til at bo godt. Selvom grunden befinder sig lige ved byskiltet , er der stadig meget idyllisk og mulighed for at opleve fin natur på egen matrikel.
Til grunden er der betalt tilslutningsbidrag til både vand og kloak. Der er ligeledes her god mulighed at etablere jordvarmeanlæg på den store grund, eller tilslutte sig naturgas. En køber skal betale tilslutningsbidrag for el anslået til kr. 19.563.
Varnæs er en by som byder på et godt lokalsamfund med mange ildsjæle i området. Man kan ikke sige Varnæs uden at sige Bovrup. De byer går hånd i hånd og i Bovrup kan man handle i det lokale supermarked. I Varnæs finder man blandt andet en god folkeskole fra 0-6 klasse samt SFO. Børnene kan trygt cykle frem og tilbage mellem byerne på 5-10 minutter på den oplyste cykelsti. Derudover er der hverken langt til Aabenraa eller Sønderborg i bil, med en central placering mellem de store byer. Fra grundstykket er man i gåafstand til boldbanerne, skole og pizzeria. Ligledes er man i cykelafstand til vandet. Her kommer hverdagen til at glide let både for børn og voksne.

Skal du bygge dit drømmehus på en stor grund til en overkommelig pris? Kontakt os for en fremvisning eller for at høre nærmere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.