Damgårdsparken 51, 6070 Christiansfeld

Charmerende 70'er villa i Christiansfeld

I et stille og roligt parcelhuskvarter i Christiansfeld, udbydes nu Damgårdsparken 51 til salg. Christiansfeld er en historisk by som er kendt for sin fine arkitektur og brostensbelagte gader i centrum. Byen med de knap 3000 indbyggere, har alt hvad børnefamilien har behov for. Her er der flere indkøbsmuligheder, folkeskole fra 0.-9 klasse samt gode idrætsfaciliteter ved Cuben. Værd at nævne er at den gode landsby ligger godt mellem de større byer Haderslev og Kolding, hvor man bla. finder videregående uddannelser og meget mere.

Boligen er en typisk 70'er villa som fremtræder i røde mursten, vinduer af PVC og med et solidt cementtagstenstag. Boligen er opvarmet med fjernvarme og byder på 124 veludnyttede kvadratmeter. Træder vi indenfor finder man et velfungerende bryggers, rigeligt med skabplads og her er der ligeledes plads til vaskemaskine og tumbler. Videre ind i huset kommer vi til et fint samtale-køkken, med lyse fronter. I åben forlængelse munder det ud i en stor vinkelstue, hvor der rigeligt med plads til både stort spisebord og tv-stue. Fra stuen er der adgang til terrassen. I boligen finder vi 3 gode værelser, hvoraf det ene har direkte adgang til husets badeværelse. Badeværelset emmer af 70'erne med sine brune klinker og det grønne badekar. Ligeledes finder man også her en bruseniche. Sidst men ikke mindst er der er en entré, som evt kunne omdannes til mindre kontor.

Når du ankommer til ejendommen møder man den fine flisebelagte indkørsel, hvor man har mulighed for at parkere. Hvis bilen skal holde i tørvejr, er der en muret garage med port på 33 kvm. I forlængelse er der redskabsrum eller mulighed for at lave lidt hobbyværksted. Den private og græsbelagte have er sydvendt, så du kan sidde på terrassen med et koldt glas i solsiden. Ejendommen har nogle gode solide rammer, med mulighed for at sætte sit eget præg.
Book din fremvisning allerede i dag!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.