Vibevej 8, Varnæs, 6200 Aabenraa

VELHOLDT ETPLANSVILLA MED UDSIGT TIL MARKER I VARNÆS

På en lukket vej i Varnæs omgivet af åbne marker ligger denne velholdte etplansvilla, hvor jeres nye boligkapitel nu kan begynde. Huset rummer 149 m2, som fordeler sig over en stor vinkelstue med åben forbindelse til køkkenet samt fire værelser, to badeværelser og et bryggers. Planløsningen er derfor helt ideel til børnefamilien. Dertil kommer en stor have med en solrig terrasse, hvorfra udsigten er fantastisk.

Foruden de naturskønne rammer tilgodeses I også af kort afstand til Varnæs Skole, som børnene let kan gå eller cykle til. I nabobyen Bovrup lidt over to kilometer herfra finder I daginstitution og indkøbsmuligheder, mens det tager omtrent 20 minutter i bil til de større byer Aabenraa, Gråsten og Sønderborg.

Villaen fra 1975 præsenterer sig pænt udefra med en gul murstensfacade, der prydes af antracitgrå alu-vinduer, som er skiftet til energiruder i år 2009. Den flisebelagte indkørsel rummer nemt to biler, og så får I en god garage til opbevaring. Forhaven er anlagt med sten og grus, så den er stort set vedligeholdelsesfri.

I 2022 er alle parketgulvene i huset slebet, lofterne er blevet malet, og der er blevet åbnet op mellem stuen og køkkenet. Familiens samvær får skønne rammer i vinkelstuen, hvor vinduespartierne og terrassedøren lader sollyset strømme ind. Der er god plads til at indrette både en sofasektion samt en spiseafdeling nær køkkenet, som er pænt udført med mørke fronter.

Om natten kan I gå til ro i de fire værelser, hvoraf tre er forsynet med indbyggede skabe. Dertil kommer to badeværelser med brus, hvilket letter morgenrutinerne for den travle børnefamilie. Afslutningsvis får I et bryggers med egen indgang.

Den lukkede have består primært af en stor græsplæne, og endelig kan I glæde jer til at nyde sommeren på den overdækkede terrasse med et vidunderligt vue over markerne.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.