Hjolderup Klintvej 5, 6392 Bolderslev

Sæt dit eget præg på denne landejendom

I grønne omgivelser i Hjolderup udbydes denne landejendom. Her får du en ejendom med mulighed for at få det ligesom du ønsker det. Ejendommen har en landlig beliggenhed, men ligger med kort køreafstand til byer som Hjordkær, Rødekro og Aabenraa.

Boligen er en rødstensejendom med tag af eternit og vinduer af PVC. Planløsningen i stueetagen byder på et velfungerende køkken med spiseplads, stue og spisestue. Derudover finder man også et fint værelse samt badeværelse. I forlængelse af dette, er der et disponibelt rum, hønsegård og et fint værksted. Her er der mulighed for det hobby værksted du altid har drømt om, eller et fedt multirum med plads til fx bordtennis til børnene. Mulighederne er mange!

På 1. salen er der hele 4 gode værelser, samt endnu et disponibelt rum. Denne villa har pladsen til den store familie! Villaen bærer præg af at skulle istandsættes og moderniseres, da den ikke er tidssvarende. Boligen er opvarmet med varmepumpe. Grunden byder på 1593 kvm at udfolde sig på. Her får man mulighed for at få en skøn have, hvor der er rigeligt med plads til at børnenes leg og boldspil. Derudover er der mulighed for at tilkøbe 1,3 HA jord til.

Dette hjem er klar til nye ejere som har friske ideér og drømme for ejendommen. Kom og se på mulighederne ved at booke din fremvisning. Vi glæder os til at vise Hjolderup Klintvej 5 frem for jer!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.