Hjolderupvej 15, 6392 Bolderslev

Sæt dit eget præg på denne skønt beliggende landejendom

Hjolderupvej 15 er en smuk ejendom beliggende i midt i Hjolderup. Ejendommen ligger i et roligt og fredeligt område omgivet af grønne marker, med kort køreafstand til byer som Hjordkær, Rødekro og Aabenraa.
Huset er et rummelig stuehus, der byder på hele 214 kvadratmeter boligareal i stueplan. Huset fremstår delvist renoveret og 1. sal er gjort klar til indretning. Stuehuset er indrettet med stort køkken og 2 store stuer, 2 store værelser. Stueplan er endvidere indrettet med 2 badeværelser og bryggers. I tilknytning til stuehuset er der indrettet fyrrum, hvor husets pillefyr står.

Ud over stuehuset har ejendommen en staldbygning, der kan bruges til dyrehold og en ladebygning der er ideel til opbevaring af foder til dyrene eller til hobby. Til ejendommen hører en stor grund på hele 19.539 kvadratmeter, som er udlagt i græs.

Selvom huset trænger til en kærlig hånd, er der stadig en vis skønhed og potentiale i dets tidløse arkitektur og beliggenhed. Huset kunne være et ideelt projekt for jer, der ønsker at genopbygge og give nyt liv til en ældre ejendom i et roligt og naturskønt område.
Kom og se på mulighederne!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.