Nygade 3, 6392 Bolderslev

Fint lille hus i Bolderslev

Bolderslev er en lille lokal landsby med godt 1200 indbyggere, hvor lokalsamfundet er i højsædet. Fritidscenteret drives bla. af frivillige ildsjæle, som er med til at arrangere mange gode arrangementer. Samtidig bliver der arbejdet stenhårdt for at få en købmand til byen, inden for nærmeste fremtid. Derudover har byen en god placering i landsdelen, hvor der er kort afstand til bla. Aabenraa, Rødekro, Hjordkær og Tinglev.

På Nygade 3 finder vi denne fine 1plansvilla, som især egner sig til den lille familie, førstegangskøberne eller seniorer. Ejendommen er bygget i gasbeton og er udstyret med delvist PVC/ trævinduer og et solidt eternittag. Indretningen byder på badeværelse med bruseniche og i vores videre færden ind i huset, kommer man til et velfungerende spisekøkken. Bryggerset er rummeligt med vask, plads til vaskemaskine/tumbler samt sko og overtøj. Huset rummer derudover et fint børneværelse samt et større soveværelse med udsigt til baghaven. Sidst men ikke mindst finder vi boligens samlingspunkt, som er stuen og udestuen som ligger i forlængelse hinanden.

Grunden byder 736 kvadratmeter og ligger i gåafstand til skole, boldbaner og resten af byens muligheder. Solen skinner det meste af tiden i haven, da den er sydvendt og bilen kan komme i tørvejr i garagen - lige som det skal være.

På Nygade 3 kommer du til at bo billigere end til leje! Når malerpenslen er svunget og der er lagt lidt nyt gulv, så får man her en rigtig fin bolig. Book din fremvisning på tlf. 7361 1100!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.