Farverhus 55, 6200 Aabenraa

STOR OG VELHOLDT 70’ER-VILLA I ATTRAKTIVT FAMILIEKVARTER

Nu skal familien rette opmærksomheden på Farverhus 55. Her står et stort og pænt vedligeholdt 70'er-hus netop til salg på en lille, blind vej i et større, lukket villakvarter, hvor I får store statsskove som nabo.

Ja, det er en lukket vej, men kvarteret er indrettet med cykel- og gangstier, og der er blot 20 m til det naturrige indspark, der også er med til at forbinde jer med hverdagen. I er i gåafstand til supermarked, skole, institutioner og svømmehal med idrætsfaciliteter. Naturen kan I nemt indlemme i hverdagen, bl.a. med de gode muligheder for mountainbike-ture under skovens dække såvel som den bynære strand, lystbådehavnen og i det hele taget alt, Aabenraa tilbyder - centrum er kun to km herfra. Og udsigten har I allerede fra ejendommen.

Huset har nemlig en østvendt altan med udsigt over dele af Aabenraa by og lidt fjord, for den ligger hævet i terrænet. Huset er opført i kalksandsten, hvidmalet med fugtafvisende silikatmaling, og der er solceller på taget, og under er der 300 mm efterisolering. Grundens 1220 kvm udspiller sig på en have med en stor græsplæne, et par træer, syd- og vestvendte terrasser samt tilbygget garage og skur.

Selve huset blev opført i 1972, og med en tilbygning fra 1977 er der 236 kvm at gøre godt med. Den "originale" del tilbyder jer fire værelser, et karbadeværelse med gulvvarme, et køkken-alrum med tilstødende bryggers og viktualierum, og videre får I altså super gode opholdsarealer med både tv-stue og en 46 kvm stor stue med adgang til altanen. I underetagen finder I desuden en rigtig god afdeling med egen udgang og to møblerbare rum, brusebadeværelse, også med gulvvarme, og mulighed for at etablere opholdsmiljø, kontor eller noget tredje. Det omtrent 15 år gamle Invita-køkken fremstår velholdt med lysindfald fra vest samt udgang til terrassen, og dette rum og den store stue kommer nok til at kæmpe om førstepladsen i jeres hjerter. Vel mødt!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.