Tingbjergvej 8, Horsbyg, 6230 Rødekro

Idyllisk ejendom med plads til heste og gode jagtmuligheder

Nu udbydes Tingbjergvej 8, hvor der er mulighed for købe ejendommen med ca. 3,2 HA. Denne ejendom byder på en hel række af herlighedsværdier, der både omfatter panoramaudsigten til søen, mulighed for hestehold og de attraktive omgivelser til fiskeri. I henhold til herlighedsværdien kan det fremhæves at ejendommen besøges af en hel del rådyr, strejf af krondyr, ænder, gæs, harer og skovduer. Samtidig bor I skønt i Horsbyg nær Rødekro, og blandt andet har byen et fantastisk sammenhold med mange fællesaktiviteter.

Med lige knap 3,2 hektar jord er der plads til heste og andre boligdrømme. Den parklignende have med egne søer udgør en smuk ramme om måltider og aktiviteter udendørs, mens lystfiskereventyr kan blive en del af hverdagen her.

Ejendommen består desuden af en stald, en lade og et maskinhus samt hovedhuset, og de velholdte bygninger bindes sammen af en indbydende gårdsplads. Der er også løbende foretaget forbedringer med montering af et pillefyr i 2011, udskiftning af tag på maskinhuset i 2012, og senere i 2013 er badeværelset renoveret. Derudover er der i 2020 isat trelags-termovinduer i stuen for bare at fremhæve nogle af moderniseringerne.

I stuehuset er det panoramaudsigten til søen, der først og fremmest imponerer, og med både en vinkelstue og en udestue får I rig mulighed for at betragte de flotte omgivelser. I stueplan er der videre et spisekøkken og et gæstetoilet samt et afsnit med et værelse og et badeværelse, så forældrene eller teenageren kan få private rammer, for videre på første sal venter yderligere to værelser.

Fællesskabet i Horsbyg og nabobyen Nr. Hostrup er stort. Her fejrer man hinanden og ligeledes har man ved frivillig arbejde bygget et nyt fællehus Nr. Hostrup Hus, hvor der er plads til fest og fritidsaktiviteter. Foruden at bo utroligt naturskønt, får I også nemt ved at finde indkøb, daginstitutioner og skoletilbud i de omkringliggende byer, mens mindre end ti minutter bag rattet fører til Rødekro, hvor der også er togstation. Der er også mulighed for at købe ejendommen med 15,1 HA.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.