Sønderballe Strand 26, 6100 Haderslev

Sommerhus med udsigt

Beliggende i et skønt naturrigt område med pragtfuld udsigt over Genner Bugt finder du dette indbydende sommerhus. Her har du nem adgang til både strand, skov, lystbådehavn samt ro og idyl. Derudover ligger det med ca. et kvarters kørsel til både Aabenraa og Haderslev.

Sommerhuset er opført i træ og er løbende blevet renoveret. Her er der blandt andet er isat nye vinduer, køkken, listepaptag og facadebeklædning. Endvidere har sommerhuset en flot integreret udestue med godt lysindfald.

Indrettet med entre, badeværelse med bruseniche, 3 soveværelser og lyst køkken. Der er endvidere stor stue med spiseplads og udgang til udestue med skøn udsigt til Genner bugt og bådleje. I stuen er der installeret brændeovn og fra spisepladsen er der udgang til terrassen.

Ejendommen er opvarmet med el, luft-til-luft varmepumpe samt suppleret med brændeovn. Derudover er det værd at nævne at grunden er seperatkloakeret og der er indlagt fibernet.

På grunden er der et skur som giver god mulighed for opbevaring af haveredskaber, cykel m.m. - Skuret har tag af tegl.

På den nordlige side af sommerhuset er indkørslen, som er belagt med granit skærver. Her er rigeligt med plads til at have biler, trailer, båd, m.m stående.
Sommerhuset er tilmeldt udlejning gennem Novasol.

Flot vedligeholdt sommerhus som skal ses, her får man meget for pengene - vi ser frem til til at byde jer velkommen!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.