Sønderport 32, 6200 Aabenraa

Spændende byhus midt i Aabenraa

På Sønderport 32 i Aabenraa står dette byhus nu klar til at danne rammen om jeres boligdrømme. Her bosætter I jer centralt i byen med kort afstand til stranden og lystbådehavnen, ligesom alle byens tilbud venter lige rundt om hjørnet. Glæd jer til et hjem i to plan med tre værelser, et badeværelse, et gæstetoilet, et køkken og to stuer. Dertil kommer en vestvendt gårdhave.

Ejendommen er et ældre, pudset eksemplar fra 1946, der fordeler 160 kvadratmeter over to plan. Huset trænger til en kærlig hånd, så her er gode muligheder for at sætte jeres eget præg på indretning, materialevalg og finish. I stueetagen venter jer to stuer, hvoraf den ene har udgang til haven, mens den anden er tilstødende køkkenet, hvilket giver mulighed for at skabe et åbent, moderne køkken-alrum. Etagen afrundes af et gæstetoilet, mens førstesalen byder ind med tre gode værelser og et badeværelse.

Gårdhaven er en hyggelig oase, hvor I kan nyde sommeren og solen, helt til den går ned. Haven vender nemlig mod vest, og her er både terrassemiljø, lidt græsplæne samt adgang til to disponible rum.

I bosætter jer midt i byen, hvorfor I har alt, hvad I skal bruge, inden for nær rækkevidde. Det skønne havnemiljø ligger få minutters gang fra adressen, ligesom I hurtigt kommer til stranden og de grønne arealer ved Slotsmøllen. I har ydermere nem adgang til indkøbsmuligheder såvel som skole, daginstitution og idrætsfaciliteter, så hverdagen glider let.

Lyder det som noget for jer? Så kontakt os for en fremvisning eller for nærmere information allerede i dag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.