Poppelgårdsvej 2, Bovrup, 6200 Aabenraa

VILLA MED VÆRKSTED I IDYLLISKE OMGIVELSER

Med sine imponerende 170 kvadratmeter boligareal fordelt på en stor stue, et køkken fyldt med naturligt lys, tre indbydende værelser og et badeværelse tilbyder denne ejendom rigelig plads for hele familien. Et stort bryggers sikrer praktisk opbevaring og arbejdsrum. Huset er holdt i fornuftig stand og emmer af karakter fra det øjeblik du træder ind.

Til den håndværksinteresserede byder ejendommen på et nyere værksted på hele 52 kvadratmeter. Udstyret med bil lift og port er dette rum ideelt for enhver form for projekt eller hobbyarbejde. Forestil dig de muligheder dette rum åbner op for!

Udenfor finder du ikke kun en dobbelt carport men også et drivhus klar til at huse dine grønne drømme samt en velanlagt køkkenhave. Ejendommens store have strækker sig over 2797 kvadratmeter og byder på både bålplads og sydvendt terrasse - perfekte rammer om familiens sammenkomster eller stille aftener under åben himmel.

Beliggende ved Bovrup nyder denne villa godt af både samfundets tætte fællesskab samt nem adgang til dagligdagens nødvendigheder som den lokale købmand. Med kort afstand til både Aabenraa og Sønderborg er alt hvad hjertet begærer indenfor rækkevidde - uden at gå på kompromis med freden ved landlivet.

For naturelskeren er villaens placering ideel; mindre end ti minutters kørsel adskiller dig fra både strande og skove. Byen selv byder desuden på et aktivt foreningsliv med arrangementer som byfester, hvilket giver rig mulighed for at engagere sig lokalt.

Denne ejendom repræsenterer en unik chance for at erhverve ikke blot et hus, men et hjem fyldt med potentiale for livslang glæde. Med sin kombination af charme, funktionalitet og beliggenhed lover denne villa at være rammen om mange fremtidige minder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.