Hjolderupvej 12, 6392 Bolderslev

Morten Korch-idyl, loftmalerier og unik charme

En sjælden ejendom fuld af sjæl og med fantastiske detaljer venter i tæt forbindelse med naturen. Her er både mulighederne og kvadratmeterne talrige ude som inde.

Hvis I har et ønske om at bo i naturen, er denne beliggenhed som skræddersyet til jer. På adressen får I en dejlig stor og grøn grund, hvor den landlige idyl og ro er i højsædet. Samtidig har I bekvemmeligheden af let at kunne lokalisere alt fra skoler, daginstitutioner og indkøbsmuligheder til butikker, spisesteder og strand i Aabenraa, for det tager blot et kvarter at nå byens mange tilbud.

Grunden breder sig ud på et stort areal, 10.364 kvm for at være helt præcis, og her skinner ejendommens sjæl og charme virkelig igennem ved de røde facader, der komplementeres af hvide vinduespartier. Bygningerne samler sig om en gårdsplads med toppede brosten, ligesom I kan nyde mange aftener på den vestvendte terrasse, hvor aftensolen kaster sit gyldne skær over den grønne plæne og det mægtige træ, som står og pryder midt i det hele. Af praktisk karakter har I desuden en pladsrig garage.

Ejendommen, der senest blev ombygget i 2006, udgøres af et lille stuehus samt to driftsbygninger i form af en lade og en staldbygning, og det er heraf særligt førstnævnte, som vi vil byde jer indenfor i. Der er blevet foretaget renoveringer flere steder i indretningen, men dog med respekt for boligens originale træk, der endnu er flot fremtrædende. Boligen kan tilgås via to entréer, og heriblandt venter et køkken-alrum, hvorfra I gennem dobbeltdøre kan træde ind i en helt fantastisk stue. I begge rum tages I tilbage i tiden med de smukke loftmalerier, der endnu er bevaret. Fire værelser og et kontor er også at finde i de indre rammer foruden et bryggers med rigelig opbevaringsplads og to brusebadeværelser. Det er desuden værd at bemærke, at boligen opvarmes med pillefyr.

Oplev det hele på en fremvisning!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.