Vestermarken 30, Stevning, 6430 Nordborg

Etplansvilla på endegrund med fantastisk udsigt

Velkommen til Vestermarken 30 og en stor og indbydende grund, der både er nem at holde og præsenterer sig med en flot villa, der er løbende moderniseret samt energioptimeret. Lyder det ikke skønt?

I befinder jer for enden af en blind vej, så I bliver dermed lovet ro og trygge omgivelser, mens Stevning kan dække alle behov; her finder I handlemuligheder i form af lokale gårdbutikker, daginstitution og offentlig transport, mens diverse supermarkeder byder sig til bare fire kilometer fra hjemmet. I kan desuden hurtigt komme ud på mindeværdige gåture til Sandvig Strand, Stevning Nor eller Stevning Skov, så det er bare med at gribe chancen og besøge hjemmet allerede i dag.

Ejendommen er energioptimeret i form af et 6 kw. solcelleanlæg, brændeovn, solfanger til varmt vand samt ikke mindst yderst effektiv jordvarmepumpe. Seneste årsforbrug til såvel opvarmning som almindeligt forbrugsel andrager beskedne 4.044 kw. Den let kuperede grund giver jer en pasningsnem have samt optimale sol og læforhold. Her kan I indånde den friske luft og ellers lade jer begejstre af den smukke udsigt udover markerne med havblik helt til Augustenborg Fjord.

Villaen fordeler sig over 154 kvadratmeter og byder jer indenfor i et lyst hjem, hvor eksempelvis det åbne køkken-alrum særligt imponerer; her bliver I mødt af en optimal planløsning, der tilbyder jer alt fra hyggehjørne med brændeovn og plads til et større spisebord til en behagelig sofasektion og åben forbindelse til køkkenet. Dette arbejdsområde er desuden nemt at holde, da det er opført i et strømlinet design, hvor I hurtigt kan gå sammen om madlavningen - her er nemlig plads nok. Moderne strømlinet køkken og rummeligt badeværelse fra 2014 fremhæver sammen med de hvidvandskurede murstenvægge husets gennemførte stil. Stort bryggers med vaskefaciliteter. Her er nu 3 soverum og ekstra gæstetoilet - har du brug for et ekstra soverum kan der nemt etableres ekstra soverum mod vest.

Hjerteligt velkommen!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.