Ryttervænget 9, 6520 Toftlund

Moderne familievilla fra 2017 i dejligt nabolag

Velkommen til Ryttervænget 9 i familievenlige Toftlund. Her kan børnefamilien særligt føle sig hjemme, da I ikke bare får en strømlinet villa, der er let at holde, men også en livlig grundejerforening og generelt bare alt, hvad I har behov for, lige ved hånden.

Jeres naboskab er præget af en hyggelig stemning, hvor I kan finde legekammerater i alle aldre, mens grundejerforeningen jævnligt sørger for begivenheder. Resten af Toftlund mangler heller ikke noget og med jeres adresse, kan I begejstre jer over den korte distance til det hele; skole, daginstitution og rideklub er alle indenfor et kvarters gang, mens byen derudover præsenterer sig med flere butikker, offentlig transport, handlemuligheder og endnu flere tilbud til den dejlige fritid. Og som om det ikke skulle være nok, kan I nyde Toftlund Skov hele året rundt.

I triller ind ad den veletablerede og flisebelagte indkørsel, hvor I hurtigt kan glæde jer over den murede garage med port, som nemt kan give tag til bilen og cyklerne. Her har I også udgang til et værksted til hobbymennesket. Resten af grunden er præget af en opvokset have, hvor afslapning hurtigt kan blive førsteprioritet; en flisebelagt terrasse omkranser nemlig hele villaen og lader jer skue ud i den nemme have samt ud over de omkringliggende marker. Lyder det ikke fantastisk?

Villaen inviterer jer indenfor i et overordnet stilrent og strømlinet hjem, hvilket nemt kan forklares, da opførselsåret hedder 2017. Her får I en optimal planløsning uden spildplads, så I altså bare kan læne jer tilbage og nyde hinanden; de tre lyse værelser giver plads til individuelle behov, mens stuen kan fungere som samlingspunktet og sørge for en behagelig stemning; dette gælder også køkkenet, hvor I kan nyde madlavningen, og så har I ellers alle forudsætninger for nemt at klare de praktiske elementer i det åbne og funktionelle bryggers eller på badeværelserne, der står imødekommende og klar i samme, elegante stil.

Vi glæder os til at vise Ryttervænget 9 frem for jer!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.