Alslevvej 1, Alslev, 6230 Rødekro

Flot landejendom med ideel indretning

Drømmer I om masser af plads, natur og ro omkring jer? Så har vi fundet det helt rette sted. Med denne nedlagte landbrugsejendom får I nemlig 230 veludnyttede boligkvadratmeter samt en grund på hele 21.155 kvadratmeter oveni.

Inden døre venter der jer et gennemtænkt, lyst og strømlinet hjem, hvor der er gjort plads til hele familiens behov. Bl.a. får I oplagt mulighed for at indrette jer med separat børne- og voksenafdeling, da husets ene ende rummer et stort soveværelse og et rummeligt brusebadeværelse, mens I i den anden ende finder yderligere tre gode værelser omkring endnu et badeværelse, der har både bruseniche og karbad. Først træder I dog igennem den store entré, der giver masser af plads til opbevaringsløsninger, og hertil får I både et lyst køkken-alrum, to stuer i åben forbindelse med hinanden og ikke mindst et praktisk bryggers med vaskefaciliteter.

Ejendommen daterer helt tilbage til år 1800, så det er en bolig med historie og sjæl, der venter jer. Samtidig fremstår den yderst velholdt, så alderen kun mærkes på de mange charmerende detaljer. I vil allerede fornemme stemningen, idet I lader bilen trille over den store gårdsplads, og de gode fornemmelser fortsætter kun, som turen går om i den velfriserede have, hvor flagstangen sætter sit præg, og hvor kun fantasien begrænser udnyttelsesmulighederne. Ved huset er der ydermere etableret skønne terrasser, hvor I kan indrette jer behageligt med havemøbler og nyde solen.

Beliggenheden giver jer ligeledes idyl for alle pengene, for her kommer I til at bo midt i det danske landskab med marker og skov omkring jer. I får dertil adresse på en rolig vej, og fra hoveddøren er der ydermere blot to kilometer til Hjordkær, hvor I finder både indkøb, skole og fritidsaktiviteter. Derudover kan I med en ti minutters køretur befinde jer i skønne Aabenraa, der med restauranter, detailhandel, byliv og havnemiljø er et kulturelt og levende samlingspunkt i Sønderjylland.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.