Havretoften 22, Felsted, 6200 Aabenraa

Velindrettet villa i børnevenlige omgivelser – perfekt for jer med hjemmearbejde

Charmerende, familievenlig villa beliggende i bunden af et roligt kvarter for enden af en lille stikvej - bedre bliver det ikke i forhold til trafik, da der kun kommer ganske få biler denne vej.

I kommer ovenikøbet til at bo helt centralt, når det kommer til de ting, der får hverdagen til at hænge sammen, hvilket blandt andet tæller Felsted Centralskole, som familiens skolebørn når på fire minutter til fods - tilmed via sikker skolevej via tunnel under Sønderborgvej tunnel. Det tager samme tid at nå byens tyske skole på cykel, og på regnfulde dage er det nemt at hoppe på skolebussen. Er familiens yngste medlemmer endnu ikke i skolealderen, er der både børnehave og private dagplejere i Felsted.

Også fritidsinteresser er det nemt at dyrke i byen, som har et aktivt foreningsliv, og så er der rige muligheder for at mødes med byens øvrige beboere i forsamlingshus, hvor der er flere hyggelige sammenkomster i årets løb.

Ydermere er der både købmand og pizzeria i Felsted, ligesom busforbindelserne til både Aabenraa, Gråsten og Sønderborg er fine.

Selve boligen byder i stueplan på et dejligt køkkenalrum med dejlige lysindfald og praktisk laminat på gulvet, der er godt at gå - der er tilmed gulvvarme i 50 procent af køkkenet, mens der er varme- og hyggespredende brændeovn med indsats i alrummet, hvorfra der ligeledes er udgang til en dejlig, sydvendt terrasse.

Husets stue er rummelig, mens naboværelset er perfekt som gæsteværelse, da etagens badeværelse ligger overfor. Her er der dobbeltvask, bruseniche og gulvvarme.

Dertil nydeligt bryggers med plads til opbevaring og vaskefaciliteter.

På førstesal får I soveværelse med indbyggede skabe samt tre gode, lyse børneværelser,
hvoraf det ved den vestvendte facade har to franske altaner med elektriske persienner. Førstesal rummer desuden badeværelse nr. to - dette med både badekar og bruseniche.

Ejendommens garage har ud over plads til biler en særdeles brugbar førstesal med gode muligheder for freelance-livet. Her får I et rigtig godt indrettet lydrum (sælger lever af at indtale lydbøger) samt et stort kontor. Hele herligheden har tidligere været et stort rum, hvilket nemt kan reetableres ved behov. Der er isat tre lags vinduer, der sikrer en superb støjreduktion.

Ude fra adgang til det værksted og skur, som garagens øvre etage også rummer.

Haven byder op til leg og boldspil på den dejlige store plæne, ligesom der er plads til hyggestunder på det skønne, sydveste terrasseområde, der er omgivet af bed med formklippede buske og træer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.