Kastanievej 1B, 6520 Toftlund

Moderne 66 kvm andelsbolig med carport - opført 1997

Her tilbydes yderst velholdt andelsbolig med central beliggenhed på Kastanievej. Her er kort afstand til centrum og indkøb. Moderne rødstensbyggeri med betonstenstag og plastvinduer. ~Her er lille redskabrum, brugret til 11 m2. carport samt flot havestue i plastelementer - opført 2011. Yderst velindrettet andelsbolig uden spildplads ~ kom selv og se!

Indrettet med entre, moderne badeværelse med bruseniche og plads til vaskemaskine. Stort soveværelse med skabsvæg ,lys og venlig opholdsstue med adgang til flot udestue samt adgang til den lille fine sydvendte have / terrasse, hvor solen kan nydes det meste af dagen. Pænt elementkøkken i lys bøg med bl.a. opvaskemaskine i åben forbindelse med stuen. Andelsboligen fremtræder i velholdt stand - ude som inde.

I kan komme rundt i byen på cykel hvor I har dagligvarebutikker, daginstitutioner, skoler, idrætshal, biograf og meget mere inden for en ganske kort afstand. I byen er der både gode private- og offentlige skoler og muligheder for børnepasning. Her er mulighed for at nyde en gåtur i skoven, og derudover kan I på ganske få minutter i bil nå motorvejsnettet, som giver adgang til større byer.

Vi glæder os til at vise denne skønne bolig frem!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.