Fredenshøj 46, 6200 Aabenraa

Seniorvenlig andelsbolig med mulighedsrig indretning og god placering

Tæt på centrum af Aabenraa og beliggende ud til naturskønne områder finder I den veldrevede Andelsboligforeningen Fredenshøj, hvor denne bolig netop udbydes til salg. Her kan særligt parret, der gerne vil downsize, efter børnene for længst er fløjet fra reden.

Her får I glæde af 98 kvadratmeter fordelt på ét plan, således at hver og en afdeling er let tilgængelig for en bred vifte af købere. I træder direkte ind i boligens entré, hvorfra resten af hjemmet har sit afsæt: Det tæller blandt andet to værelser, et køkken, et stort badeværelse med separat bruseniche samt en vinkelstue, hvorfra der er adgang til den lysfyldte udestue. Særligt stuen giver godt med plads til at indrette med både spisebord og sofaarrangement, uden at I skal føle, at I går på kompromis med hverken kvadratmeterne eller praktikaliteterne; og særligt den skønne udestue bliver en dejlig tilføjelse på alle tider af året. Boligen er generelt velholdt og i gennemgående fin stand, men her er ligeledes mulighed for, at I kan sætte jeres eget præg på hjemmet, således at det falder helt naturligt i jeres smag. Det kan være alt fra en klat maling på væggene til udskiftningen af inventaret i køkkenet og på badeværelset, der netop står i en lettere omend fuld funktionel retrostil.

I bosætter jer i et skønt område og i en veldrevet andelsboligforening, hvor ejendommene ligger side om side. Bebyggelsen er opført i 1987 med røde tegl og matchende mursten for et gennemgående, charmerende udtryk. Fra forsiden får I glæde af et mindre fliseområde, som leder op til hoveddøren, hvortil bagsiden åbner op for en hyggelig lille have, som er nem at passe.

Også beliggenheden er særligt attraktiv, da I bosætter jer tæt på centrum af Aabenraa og tæt på gode indkøbsmuligheder; og I har desuden et skønt grønt naturstykke næsten lige i baghaven, som byder sig på med nogle hyggelige rammer om den næste gåtur.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.