Allerup Syd 2, Allerup, 6520 Toftlund

Rummelig familievenlig villa med stort haveareal og udhus nær Toftlund

Blandt de brede og rolige markvidder vest for Toftlund finder I denne indbydende villa beliggende på en rummelig grund, hvor der er plads til både børnefamilien samt parret, der ønsker gode arealer til deres hobbyer og interesser. Det er helt klart et hjem, som fortjener at blive oplevet med egne øjne.

Lad os blive lidt ved beliggenheden, for her får I noget af det bedste, den sønderjyske natur har at tilbyde: I bosætter jer omringet af åbne marker og enkelte områder med skovdække, som alle bidrager til en skøn tilværelse med nem adgang til naturen. Dermed ikke sagt at I er helt afskåret fra bylivet, for blot få kilometer herfra i bil eller med bus ligger Toftlund, hvor alle hverdagens nødvendigheder skal findes.

Stuehuset er opført i 1877 med en lys facade og hvidrammede sprossevinduer, og med til boligen kommer et grundareal på hele 18.954 kvadratmeter med både gårdsplads, have, delvist overdækket terrasse, legeplads til de små samt et rummeligt udhus, hvor der er plads til at udforske både store og små hobbyer. Her kan tilværelsen nydes for fulde drag med rig mulighed for både afslapning, leg og fordybelse.

Indendørs venter to veldisponerede plan, som bl.a. giver jer et indbydende køkken-alrum, to stuer, et rummeligt repos/multirum, regulære værelser, to badeværelser og et bryggers. Med en sådan indretning er der plads til hele familien, samtidig med at afdelingerne er fint opdelte med en god afgrænsning mellem samværet og privatlivet. Områdets landlige stemning løber desuden med videre ind i hjemmets indretning, hvor særligt køkkenet er både flot og charmerende med fyldninger i lågerne og paneler med blotlagte bjælker i lofterne. Disse bjælker løber desuden gennem de fleste af rummene i underetagen som en forbindende rød tråd. Det er alt i alt et fint, lys og ikke mindst indbydende hjem, som er lige til at flytte ind i.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.