Buen 82, Stubbæk, 6200 Aabenraa

SKØN ETPLANSVILLA I BØRNEVENLIGT KVARTER

Ejendommen er beliggende på et lukket vænge i et børnevenligt nabolag i Stubbæk. Den dejlige villa er ikke alene velholdt og velindrettet, den ligger også i bekvem afstand til landsbyens mange tilbud. Børnene kan selv cykle til Stubbæk Skole på fem minutter, ligesom børnepasning og indkøb nås hurtigt. Idrætsfaciliteter findes også i flere forme herunder et nyere motionscenter samt mulighed for både at spille disc golf og tennis.Ud over en blomsterbutik og pizzeria byder byen på flere hyggelige legepladser, ligesom der er nem adgang til skønne, grønne områder - og så er der ikke langt til Aabenraa (10 min.), Kruså (18 min.) eller Flensborg (30 min.) i bil.

På Buen 82 venter en indflytningsklar villa, der er velindrettet, lys og dejlig komfortabel - I får tilmed gulvvarme i flere rum. Således også under klinkerne i køkkenalrummet, hvor der er så god plads, at familiens yngste kan være med i køkkenet, når aftensmaden skal laves, madpakker smøres, og kager bages. Herfra er der udgang til det vestvendte terrassemiljø - og et par trin nede venter den dejlige lyse opholdsstue med trægulv og ligeledes udgang til terrasse. Dertil soveværelse samt et mindre værelse, der for indeværende fungerer perfekt som walk-in closet, men som også kan benyttes som babys første værelse. I samme afdeling ligger ligeledes et skønt badeværelse med dobbeltvask og bruseniche. I får også en god børneafdeling med to rummelige værelser, et godt kontor samt endnu et badeværelse, som familiens børn kan deles om. I samme afdeling er også bryggerset placeret, her er der plads til vaskefaciliteter og opbevaring.

Udendørs venter en skøn have med et dejligt solrigt terrassemiljø samt en stor plæne med plads til leg og boldspil. Der er også flere hyggehjørner, tørrestativ og bålsted samt en pragtfuld udsigt til marker og skov.

Ydermere rummer ejendommen en carport med integreret værksted og et godt disp. rum med plads til opbevaring.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.