Vestergade 32, 6230 Rødekro

CHARMERENDE VILLA MED POTENTIALE CENTRALT BELIGGENDE I SKØNNE RØDEKRO

Det er et dejligt, centralt nabolag, I kan se frem til at blive en del af, når I gør huset på Vestergade 32 til jeres fremtidige hjem. Det meste af det, familien har brug for i hverdagen, ligger i gåafstand fra villaen, det gælder for såvel dagligvarebutikker som byens station. Familiens skolebørn kan selv cykle til Hærvejsskolen, hvor Fladhøjhallen ligger som nabo og udbyder et væld af idrætsaktiviteter. Der er flere legepladser i nærmiljøet, ligesom I hurtigt når byens svømmehal - på cykel tager turen fem minutter, i bil kun to.

Ydermere er der nem adgang til motorvejsnettet, så selv pendleren får fine betingelser, og så er der heller ikke langt til oplandets skønne natur.

Selve boligen rummer 125 kvm. bolig i stueplan plus 100 kvm. på førstesal - hvilket giver selv den store børnefamilie pænt med plads. I skal dog nok påtænke en modernisering af huset, som trænger til en klat maling, nye paneler her og der samt andet renovering, der vil kræve opsmøgede ærmer og knofedt.

Til gengæld får I nogle fantastiske rammer, hvor familien kan slå rødder, og ungerne vokse op i trygge, rolige omgivelser.

Huset byder i stueplan på køkken, der ligger op mod spisestuen, hvilket gør det muligt at etablere et dejligt stort køkkenalrum, hvis det er på listen over boligdrømme. Etagen byder også på en hyggelig opholdsstue i forlængelse af spisestuen med adgang til et dejligt stort soveværelse. Dertil badeværelse, en mindre værelse/kontor samt entré med trappe til førstesal.

Heroppe venter fire gode værelser i varierende størrelser, badeværelse med brus samt et bette tekøkken, der snildt kan nedlægges ved behov for endnu et værelse.

Udendørs trænger haven også til at blive løbet over, men også her er rammerne rigtig fine. I får en flot forhave med perlesten og bed med stensætninger samt en stor flisebelagt baghave, hvilket er praktisk, mens man renoverer. Bagefter er det oplagt at konvertere en del af terrassemiljøet til plæne, så familiens små kan lege udendørs med boldspil, fangeleg og andet sjov.

Der er god plads til parkering af biler på egen grund - dels i indkørslen, dels i den carport, som i forlængelse har et anneks/skur.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.