Rangstrupvej 3, 6534 Agerskov

ETPLANSVILLA PÅ 137 KVM I UDKANTEN AF AGERSKOV

Her flytter I ind i et roligt område, der ligger i gåafstand til de faciliteter, børnefamilien har brug i hverdagen. Blandt andet kan jeres børn selv klare turen til byens skole til fods på små ti minutter - samme sted ligger også Agerskov Hallen, hvor I kan dyrke diverse sportsgrene og fitness, ligesom man sågar kan leje hallen til fester og større arrangementer. Indkøb og børnepasning når I også hurtigt, præcis som de grønne områder, som findes flere steder i byen.

Etplansvillaen er opført i 1971 og rummer 137 kvm. bolig samt en dobbelt garage på 34 kvm. Boligen opvarmes med træpiller via ældre kedelanlæg, placeret i værkstedsbygningen. Her er gode nyere plastvinduer i hele huset. Oprindelig hoveddør trænger dog til udskiftning.

Indendørs kan I se frem til et rummeligt spisekøkken, hvorfra I nemt når hjemmets rummelige vinkelstue. Drømmer I om et stort køkkenalrum, kan sådan et snildt etableres i stuen, hvorefter køkkenvæggen ud mod værelserne kan fjernes, således at I her kan indrette en hyggelig tv-stue. Villaen rummer også et dejligt soveværelse samt tre gode, lyse børneværelser. Det rummelige badeværelse er indrettet med bruseniche og pænt med skabsplads præcis som bryggerset, hvor der er plads til opbevaring, overtøj og vaskefaciliteter.

Udendørs venter en ugeneret have med en god overdækket terrasse mod øst, som nås via bryggerset. Fra gårdspladsen er der adgang til den store dobbelt-garage.På bagsiden af garagen og dermed i baghaven venter plæne, drivhus og en skøn udsigt over de tilstødende marker. Foran villaen er der plads til ungernes leg på den sydvendte græsplæne.

Kan overtages STRAKS - Kom og se mulighederne !!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.