Præstegaardsvej 3, Felsted, 6200 Aabenraa

INDFLYTNINGSKLAR VILLA I IDYLISKE OMGIVELSER I FELSTED

Velkommen til denne enestående ejendom, der forener historisk charme med nutidens komfort. Huset også kaldes "Mutters hus" fra 1783 er beliggende i hjertet af Felsted, hvor det står som et vidnesbyrd om områdets rige historie samtidig med, at det tilbyder alle de moderne bekvemmeligheder, en familie kunne ønske sig.

Hjemmet byder på imponerende 202 kvadratmeter boligareal fordelt over to etager. Stueplanen åbner op til et stort køkken-alrum og stue ud i ét - det perfekte samlingspunkt for familien. Herudover finder du et rummeligt soveværelse, et kontor eller ekstra værelse efter behov, en indbydende entré samt et praktisk bryggers med god plads til vaskefaciliteter. På første sal venter fire velproportionerede værelser, et badeværelse og en fordelingsgang der sammen skaber rammerne for familieliv og privatliv.Ejendommen har gennemgået løbende renoveringer med respekt for husets oprindelige stil og sjæl. Den røde tråd igennem hjemmet sikrer en harmonisk oplevelse, hvor gamle detaljer møder nye funktionelle løsninger - alt sammen i indflytningsklar stand.

Udenfor åbenbarer sig en skøn sydvendt have og terrasse, der inviterer til afslapning og kvalitetstid under åben himmel. Haven er generøs både i størrelse og muligheder; her er plads til bålhytte, havetrampolin, boldspil og leg. Med grønne arealer som nærmeste nabo får du følelsen af landlig idyl samtidig med at være tæt på byens faciliteter.

Beliggende på udkanten af Felsted kombineres det bedste fra to verdener: den landlige fredfyldthed med nærheden til byens liv. Indenfor cykel- og gåafstand findes alt hvad hverdagen kræver af indkøbsmuligheder og skolefaciliteter. Her i blandt den tyske skole og den tysk børnehave.

Dette hjem er mere end blot en bolig; det er en livsstil hvor fortid møder nutid i smuk harmoni. En unik chance for at eje et stykke dansk historie pakket ind i moderne bekvemmelighed.

Der er mulighed for tilslutningen af fjernvarme på ejendommen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.