Løjt Vestervang 10, Løjt Kirkeby, 6200 Aabenraa

FLOT, MODERNE ETPLANSVILLA MED BEBYGGET AREAL PÅ 140 KVM

Med nøgleord som en attraktiv beliggenhed, et pragtfuldt leverum samt et stort, solrigt terrassemiljø får I fortrinlige rammer for familieliv og selskabelighed. Denne lækre etplansvilla med et bebygget areal på 140 kvm. er flot vedligeholdt og opdateret efter alle kunstens regler. Blandt andet er huset blevet hulmursisoleret i sælgers tid, tegltaget er lagt i 2008, mens der er træ/aluminiums vinduer overalt samt gulvvarme i hele huset foruden værelser. Sidst men bestemt ikke mindst, har sælger betalt for kloakseparering, der blev udført i marts 2024.

Beliggenheden i et roligt, børnevenligt kvarter lever til fulde op til husets kvalitet. Fra matriklen kan familiens børn trygt klare turen til Løjt Kirkeby Skole, der tager få minutter til fods - i samme område ligger byens idrætsforening og Løjt Børnehus, der er en integreret institution. Indkøb når I også hurtigt fra matriklen, ligesom du er i cykelafstand til skov, kun en kort biltur til vandet, mens køreturen til Aabenraa tager et lille kvarter.

Rammerne inden døre er lyse og indbydende også i husets hjerterum - nemlig det skønne køkkenalrum og stue, som er integreret i et dejligt åbent leverum. Her kan I glæde jer over det lækre hvide køkken fra Kvik, de generøse lysindfald og loftet, der går i kip, og her er endog god plads til familielivet, hyggestunder og gode venners selskab. Fra leverummet er der udgang til havens skønne terrassemiljø samt adgang til et godt kontor - hvorfra der er direkte udgang til haven præcis som fra leverum og husets værelser.

Boligen rummer også tre gode værelser samt mulighed for at etablere et ekstra børneværelse ved behov, ligesom I kan glæde jer over det store, lækre badeværelse med håndklædevarmer, dobbelt bruseniche og godt med skabsplads. Fra entréen når I bryggerset, der er indrettet med skabe, ligesom der er plads til at installere vaskefaciliteter.

Den store, private have er indhegnet, så hverken børn eller husdyr tager på ekspedition uden for matriklen. I haven venter et stort, sydvestvendt terrassemiljø i træ fra 2021 med markise, som sikrer jer skygge, når solen står højt på himlen. Ungerne kan glæde sig til et dejligt legestativ, ligesom der er pænt med plads til leg på plæne. Baghaven rummer også et godt skur, mens forhaven byder på et hyggeligt gårdhavemiljø samt dobbelt carport og i forlængelse heraf endnu et skur.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.