Kromai 194, Løjt Kirkeby, 6200 Aabenraa

Veludnyttet andelsbolig i sund forening

I det idylliske Løjt Kirkeby præsenteres denne smukke og velholdte andelsbolig. Beliggende i et roligt kvarter ved enden af en sidevej, tilbyder denne bolig en skøn balance mellem naturskønne omgivelser og praktisk nærhed til lokale faciliteter, herunder indkøb, skole, læge, pizzaria, frisør og busstoppested, alt inden få minutters gang.

Med sine 63 kvadratmeter er boligen smart udnyttet. Ved indgangen møder du en entré, der byder på plads til både vaskemaskine, tørretumbler og opbevaring af overtøj og sko. Videre ind i den hyggelige stue finder du et behageligt sofaområde og en lille spiseplads. Stuen åbner op til et integreret køkken med rigelig skabsplads. Fra stuen er der direkte adgang til en dejlig terrasse, hvor du kan nyde privatlivet og mange hyggelige stunder. I det skønne opholdsrum er der installeret energieffektiv luft-til-luft varmepumpe.

På første sal mødes du af en lille repos med plads til et dobbeltskab til tøj og opbevaring. Til venstre finder du et moderne badeværelse med både badekar og bruseniche. Derudover er der et rummeligt soveværelse med skabsplads og ovenlysvindue, der tilføjer masser af naturligt lys. Fra soveværelset kan du nyde en smuk udsigt over markerne og det omkringliggende landskab.

Til boligen hører også et lille redskabsskur på 5 kvadratmeter til opbevaring af haveredskaber. Området omkring andelsboligen er hyggeligt med borde og bænke, hvor du kan nyde en kop kaffe med dine naboer. Der er også gode parkeringsmuligheder, og der er mulighed for at leje en carport, hvis det ønskes. Få meter fra boligen kan man nyde en dejlig gåtur rundt om søen eller blot stilheden på en af områdets bænke.

Så hvis du søger en velholdt andelsbolig i skønne omgivelser, der samtidig er økonomisk attraktiv at bo i, så er Kromai 194 det rette valg for dig!

Book en fremvisning allerede i dag!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.